Educația vine din sănătate

OBSwim militează împotriva obezității, a abandonului școlar și a consumului de droguri prin
Proiectul pentru o cultură școlară de sănătate și bunăstare

Scopul programului este de a sprijini dezvoltarea unei culturi școlare de promovare a sănătății copilului, fizică și emoțională, precum și de protecție a acestuia împotriva oricărui comportament violent, prin transpunerea valorilor de educație și protecție în conținuturi, competențe și activități specifice, destinate copiilor din toate ciclurile școlare.

De 12 de ani, OBSwim promovează drepturile copilului, în acord cu prevederile Convenției Națiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului, de stimulare a participării lor în acțiuni de promovare și de recunoaștere a drepturilor lor.

Ne adresăm dezvoltării armonioase a copilului și adolescentului, a stării lui de bine și a unei calități pozitive a vieții.

Oferim informații și cunoștințe specifice privind nutriția și exercițiul fizic, comportamentele de consum și sănătatea emoțională, inclusiv abilitățile necesare meseriilor viitorului, gestionarea emoțiilor, a nivelului de energie, atenție și concentrare.

Programul ajută copiii să-și dezvolte abilitățile de gândire critică, comunicare, planificare și organizare la pachet cu toate abilitățile financiare esențiale. Punem mare accent și pe abilitățile de comunicare, cum ar fi capacitatea de a vorbi în public, de a pune întrebări relevante, de a sintetiza mesaje și de a asculta activ.

Se dezvoltă implicit și capacitățile de a atinge obiective și de luare a deciziilor, persistența. Se pune accent pe abilitățile de dezvoltare a relațiilor și eficiență în echipă, negociere, empatie, încredere, modestie, motivație și rezolvarea conflictelor.

Dacă dorești mai multe informații, poți să descarci prezentarea proiectului de aici

Parteneri strategici

MBAKidsLogo

Parteneri

Beneficiile parteneriatului cu OBSwim

  • Avantaje fiscale
  • Descărcarea programelor strategice de stat privind educația, sănătatea și sportul
  • Venituri indirecte prin brand exposure, brand awareness și brand recognition
  • Responsabilitate socială
  • Creșterea credibilității prin satisfacție socială
  • Contribuție la schimbarea pozitivă a societății și mediului
  • Activare de produs/campanii cu titlu gratuit către parteneri și beneficiari