Aqua Gym

Aqua Gym sunt antrenamente de mare intensitate pentru tonificarea întregii musculaturi. Scopul cursului de Aqua Gym este de a introduce fitness-ul acvatic la TOATE grupurile demografice.

De mulți ani fitness-ul acvatic a fost asociat cu persoanele în vârstă sau cu persoanele care au probleme medicale.

Cercetătorii au demonstrat că mediul acvatic este incredibil de solicitant atunci când este utilizat în mod corespunzător. Atât flotabilitatea cât și rezistența apei creează un mediu pe care îl putem transforma ușor într-un antrenament de mare intensitate, fără să ne fie frică că ne putem accidenta.

Fiecare clasă este concepută astfel încât fiecare persoană să poată primi antrenamentul de care are nevoie, indiferent dacă știe sau nu să înoate. (aici am o problemă de interpretare – cum fac curs de intensitate mare dacă nu știu să înot?).

Cursurile de Aqua Gym sunt pentru TOATE categoriile demografice și sunt menite să implice și să provoace participanții. Structura fiecărei clase permite participantului să urmeze programul cu ușurință, concentrându-se pe îndemânare, forță, viteză și efort.  Apa creează rezistență – cu cât împingi mai tare împotriva ei, cu atât mai mari sunt eforturile și mai multe grupuri musculare sunt angajate.

În toate orele noastre, instructorii îi inspiră pe participanți să muncească din greu, dar și să se distreze!

Aqua Gym  vrea să muncești din greu, dar și să te distrezi!

Curs de înot în grup | OBSwim