Cursuri de înot pentru bebeluși

Aceste cursuri sunt concepute și se adresează bebelușilor și copiilor cu vârsta până la 4 ani.

Credem că este foarte important pentru dezvoltarea și creșterea bebelușului să se poată mișca independent, fără ajutor, începând cu vârsta de un an.

La fel de important, clasele noastre de înot pentru bebeluși oferă cea mai puternică experiență de conexiune între bebeluș și părinte, oferind oportunitatea de a acorda o atenție specială celor mici.

Instructorul cu o bogată experiență te va ajută în educarea acvatică a bebelușului prin tehnici și metode de acomodare în domeniul acvatic. Alături de învățarea bebelușului de a înota, programul nostru este dezvoltat pentru a vă ajuta să îi îmbunătățiți sănătatea și activitatea fizică, în mod constant, într-un mediu sigur și confortabil.

Lecțiile au loc în piscină cu apă caldă, pentru a fi siguri de confortul celor mici. În timp ce vor să învață să înoate, cei mici se vor dezvolta atât emoțional cât și social. Fiecare mișcare făcută în apă stimulează echilibrul copilului și contribuie la dezvoltarea creierului său. Clasele noastre stimulează, de asemenea, sistemul digestiv. Bebelușilor li se face foame după bălăceală, așa că aveți grijă să luați un biberon cu lapte pe care să li-l puteți da după înot (asta dacă nu-l mai alăptați), precum și o mică gustare dacă mănâncă deja solide. Niște jucării pot fi numai bune, dacă după înot decideți să mergeți la un suc cu ceilalți părinți și cu copiii lor!

Beneficii pentru mame

Beneficii fizice

Mișcarea împotriva rezistenței apei oferă un antrenament de tonifiere perfect pentru noile mămici.  Fiecare mișcare efectuată în apă vă va ajuta să vă reveniți armonios după naștere prin creșterea tonusului muscular și pierderea caloriilor și grăsimilor corporale, iar o clasă de 30 de minute poate arde 250 de calorii. 

Beneficii sociale

Veți întâlni și alți părinți cu care veți socializa și veți împărți experiențele voastre. De asemenea, în timpul orelor de înot copiii interacționează cu ceilalți copii într-un mediu social distractiv și pozitiv.

Beneficii emoționale

Exercițiul fizic eliberează endorfine, ceea ce duce la o stare de spirit mai bună și la o dezvoltare a încrederii în sine. Cel mai important, clasele post-natale vă oferă timp prețios de conexiune cu copilul.

Cursuri de înot pentru bebeluși | OBSwim