Despre OBSwim

Asociația Club Sportiv OBSwim este o organizație non-guvernamentală de utilitate publică, non-profit, afiliată atât Ministerului Sportului cât și Federației Române de Natație si Pentatlon Modern.

Înființată în 2010 din dorința de a relansa înotul ca sport esențial pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor, asociația OBSwim își dorește să integreze înotul în școlile din România ca sport esențial pentru dezvoltarea copiilor, dar și pentru crearea unei echipe de performanță care va reprezenta țara la concursuri.

Un obiectiv foarte îndrăzneț și deloc ușor de realizat.

Echipa noastră se implică activ pe toate planurile, astfel încât copiii să aibă parte de susținerea necesară în vederea practicării înotului la nivel de performanță, fiind cunoscut faptul că practicarea unui sport joacă un rol extrem de important in dezvoltarea și creșterea unui copil.

Grup înot | OBSwim
Cătălin Obretin | OBSwim

Cătălin Obretin

Cătălin Obretin este fost component al lotului olimpic de natație, multiplu medaliat național și internațional la înot, deținător a 6 recorduri naționale în cadrul competițiilor de natație.

A intrat în lumea înotului la vârsta de 5 ani, acesta fiind primul pas către o carieră solidă în natație. După finalizarea studiilor a obținut calificările de antrenor de fitness, instructor de aerobic, cycling și AquaGym, dezvoltându-și în paralel cariera în cadrul World Class România, lider de piață în domeniul fitness-ului.

Printre certificările dobândite se numără și Atestatul de Salvamar.

Când crezi în propriile abilități poți alerga orice distanță, inclusiv distanța pe care o credeai imposibil de atins cândva. Principiul de bază este să concurezi împotriva ta însuți. Totul este despre a deveni o versiune a ta mai bună, despre a fi mai bun față de acum o zi.
Cătălin Obretin

12

Ani de cursuri

35000

Cursanți

3

Locații

Echipa OBSwim

Fă cunoștință cu cei care contribuie la satisfacția ta de a deprinde abilitățile înotului.

Alina Petruț | OBSwim
"Mă numesc Alina și practic înotul de performanță de 17 ani. Pentru că iubesc foarte mult copiii, am ales să predau cursuri de înot de mai bine de 8 ani, iar calitățile mele de bun pedagog m-au ajutat să obțin rezultate excelente în lucrul cu copiii. Prin multă empatie, disciplină și tehnică reușesc întotdeauna sa-i fac pe copii să-și dezvolte abilitățile de buni înotători, iar mulți ajung la performanță. Pentru un copil înotul este esențial pentru a evolua fizic și mental, iar eu sunt persoana cea mai potrivită pentru a-I ajuta în acest sens."
Alina Petruț
Instructor
"Mă numesc Marian și de-aproape 12 ani am plăcerea și oportunitatea de a mă juca cu copii și de a învăța împreună să înotăm.
Cred că dispun de o atitudine pozitivă și de un entuziasm pe care vreau să îl împărtășesc cu toți cursanții și cu prietenii mei într-un mod cât mai plăcut și mai distractiv, cu o comunicare interpersonală deosebită.
Sper ca perseverența mea să vă motiveze și să vă ajute să vă îndepliniți obiectivele, iar distracția în apă să fie printre preferatele voastre.
Vă aștept la bazin!"
Marian Obretin | OBSwim
Marian Obretin
Instructor
"Hey!
Numele meu este Sergiu Deznan și vreau să vin înaintea ta cu o provocare. Te provoc să-ți depășești frica și comoditatea și să începi să faci cursuri de înot.
Cu o experiență de 23 de ani de înot și 7 ani de predat înot, îți pot garanta că nu e niciodată prea târziu să înveți și că acum este momentul potrivit. Nu mâine, nu de luni și nici de luna următoare, ci acum.
Practic înotul de când aveam 5 ani și nu am mai putut să mă desprind de acest domeniu, așa că am decis să studiez în cadrul Universității Aurel Vlaicu Arad, Facultatea de Educație Fizică și Sport, și să continui să împărtășesc și cu alții ceea ce iubesc.
Anul acesta am decis să încep colaborarea cu OBSwim și mă bucur foarte tare să cunosc acest grup minunat de oameni și să putem construi ceva frumos împreună."
Sergiu Denis Deznan | OBSwim
Sergiu Deznan
Instructor
Ilinca Ungureanu | OBSwim
"Bună, mă numesc Ilinca și mă pot caracteriza într-un cuvânt ca fiind dedicată.
Din dorința de a împărtăși cunoștințele acumulate, dar și datorită răbdării și atenției care mă caracterizează, am ales sa lucrez cu copiii și să ne bucurăm împreună de mediul acvatic.
Experiența anterioară ca baby-sitter este un punct forte. Pasiunea pe care o am față de pregătirea celor mici se poate vedea imediat în evoluția lor, ajutându-i și fiindu-le alături la fiecare pas în formarea lor ca înotători."
Ilinca
Instructor
“Hei, greu de spus în cuvinte când este vorba despre mine, dar în ceea ce privește postura mea de instructor de înot vă pot spune că în ultimii 6 ani, în urma experienței și a rezultatelor obținute, am realizat ce înseamnă satisfacția pe plan profesional!
Am în palmares peste 10 ani de înot de performanță, ani în care am avut mereu loc pe podium, 6 ani de polo pe apă cu rezultate la fel de bune și un loc asigurat în lotul național de polo feminin!
Te provoc și pe tine să mi te alături în acest drum și să obținem împreună cele mai bune rezultate.”
Albertha Iancu | OBSwim
Alberta "Abe" Iancu
Instructor
"Hello!! Eu sunt Cristian, sunt instructor de înot și am ales să antrenez în acest sport deoarece vreau atât ca copiii cât și adulții să aibă siguranța de a înota în orice tip de ape și să se bucure de frumusețea acestui sport. Sunt foarte răbdător și, pe lângă că muncim, vreau să ne și distrăm! Te aștept la bazin!🤗"
Cristian Grigorescu | OBSwim
Cristian Grigorescu
Instructor