OBSwim la RiseUp

RiseUp Bucharest in The Sky

OBSwim își dorește să participe activ în domeniul educației! De aceea, am decis să ne alăturăm inițiativei de educație non-formală a proiectului RiseUp, lucrând pentru a crea o societate puternică, conștientă, educată civic, cu un puternic sentiment de comunitate în viitor.

Asociația Club Sportiv OBSwim, în colaborare cu RiseUp – Bucharest on the Sky, invită toate instituțiile de învățământ să trimită o invitație în format electronic la acest eveniment, care va avea loc pe Insula Lacul Morii din București în perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2022.

RiseUp – Bucharest on the Sky este un eveniment care introduce conceptul de festival al baloanelor cu aer cald în mediul urban în premieră – ridicări cu balonul în ancoră la peste 20 de metri deasupra Insulei Lacul Morii. Acest eveniment manifest te invită într-o lume multicoloră trasă de opt baloane care va deveni un loc în care muzica, distracția și faptele bune se împletesc.

Cu sloganul ,,Vreau să văd lumea de sus!’’, Balloon Fest, eveniment dedicat familiei, aduce momente pline de culoare sub soarele blând al toamnei, precum și ocazia de a experimenta înălțimile din baloane cu aer cald, atât prin ridicări în ancoră, cât și prin zboruri libere de la Lacul Morii. Pentru ca numărul doritorilor care vor avea parte de această experiență să fie cât mai mare, OBSwim va organiza o tombolă în urma căreia minim 30 de copii – în funcție de numărul de participanți și de vreme – vor urca gratuit.