Cupa Moș Crăciun

Așa cum ne-am obișnuit încă din anul 2015, am organizat și anul acesta evenimentul de sfârșit de an pentru a sărbători încheierea unui an de antrenamente intense. Evenimentul a avut loc sâmbătă 17 decembrie 2022 la bazinul Olimpia, iar cei mici au fost încântați să participe la o competiție pentru ei, mai ales că acolo era prezent și Moș Crăciun.

Așa cum ne-am obișnuit în ultimii 7 ani, iarna aceasta vom reuni echipa micilor campioni OBSwim pentru a sărbători încheierea unui an de antrenamente intense. Evenimentul va avea loc sâmbătă 17 decembrie 2022 la bazinul Olimpia, între orele 12:00 și 14:00.

A fost un moment prielnic să-i vedem în acțiune în cadrul unor activități speciale, să le vedem evoluția și să-i încurajăm să meargă mai departe spre a-și atinge visurile.

Moș Crăciun a fost prezent pe toată durata evenimentului și i-a recompensat pe participanți cu câte o medalie și cu premii pe care le-au pus la dispoziție sponsorii evenimentului.

A fost voie bună, a fost competiție, a fost entuziasm.

Este un moment prielnic să-i vedem în acțiune, în cadrul unor activități speciale, să le vedem evoluția și să-i încurajăm să meargă mai departe spre a-și atinge visurile.

Acest eveniment are ca scop setarea obiectivelor lor pentru a-și dori să crească cât mai mult în spiritul sportului și a activităților de grup, cu prietenii, sub atenta îndrumare a profesioniștilor clubului nostru. Ne dorim să vă aducem cât mai aproape de ei, să vadă și să simtă susținerea și aprecierea voastră, a instructorilor și a clubului nostru.

Kitul de participare pentru eveniment are valoarea de 60 de RON. Kitul este compus din: tricou, brățară de participare și diplomă. Pe lângă acestea, la eveniment am pregătit multe alte surprize, atât pentru copii, cât și pentru voi, părinții și susținătorii lor.

Avem nevoie de sprijinul tău pentru a oferi cadouri tuturor copiilor participanți. Sponsorizările pot fi sub formă de produse, jucării sau contribuții.

Atât noi cât și copiii vom fi recunoscători, iar dumneavoastră vă veți alătura scopului nostru de a promova sportul, sănătatea, educația sportivă și un stil de viață armonios.

Pe lângă acestea, vom asigura promovare prin imprimare a logo-ului pe tricouri, afișarea unui banner la locul evenimentului și afișarea unui banner pe site-ul nostru.

Evenimentul este organizat pentru membrii clubului OBSwim. Dacă nu ești membru dar ești interesat de activitățile noastre, te rugăm să ne contactezi.

Moș Crăciun la OBSwim
IMG_7123
IMG_6516
IMG_6765

De la evenimentele anterioare

În anul 2015 au fost 180 de participanți la concursul de Crăciun.

În 2017 au fost 200 de participanți la eveniment.